Angelo Humidor Gift Set Cherry #920290

6,600 ден

  • цреша боја
  • навлажнувач
  • хидрометар
  • секач за пури
  • етуи (футрола)
  • пепељара за пура
  • за до 25 пури
  • 26 x 22 x 11 cm
Category: