Политика за достава на производи

Оваа политика се однесува за достава на производите кои се нарачани преку електронска пошта или преку телефонот поставени на нашата интернет продавница.

  • Производите се доставуваат секој ден од 9 – 16 часот, освен празници и викенди.
  • За износ од 500 до 1500 денари доставата изнесува 100 денари. За износ на порачка над 1500 денари доставата е БЕСПЛАТНА
  • Производите се доставуваат до влезната врата на стамбениот објект.
  • Клиентот не е должен да го плати поизводот доколку не е ист како на сликата во интернет продавницата или истиот е оштетен при транспорт.