Bali Shag Authentic American

190 ден

  • 30 gr.
Category:
Тутун кој е мешавина од повеќе видови на американски листови тутун. Со голема чистина бидејќи рачно се вадат сите жили од листот тутун. Природна арома со средна јачина.